Zabouchnuté dveře – to je nemilý problém. Každému se to už určitě stalo.

Chvilka nepozornosti, průvan nebo jiný problém a Vy zůstanete stát před svým bytem a přemýšlíte co dál.

Vždy se snažíme o nejefektivnější řešení. Naši zámečníci vám otevřou zabouchnuté dveře bez jakékoliv poškození. Poskytujeme kompletní servis, volíme nejefektivnější řešení a dbáme na dobré reference.

Existuje ještě jedna situace velmi podobná, no mnohem nepříjemnější, a to jsou zabouchnuté klíče ve Vašem autě. Auto se Vám může zamknout z různých důvodů. Tuto situaci lze řešit s pomocí odborníka anebo svou vlastní silou. Zde pak hrozí poškození auta. Řešení pomocí rozbití okna pak bývá vůbec tím nejdražším. Když máte zabouchnuté dveře auta, pak radíme jen odbornou pomoc. Otevíráme automobily všech značek a ročníků v Brně i po celé Jižní Moravě.

V rámci Brna k Vám zámečník přijde během 15-30 minut, záleží odkud voláte.
Jsme schopni Vám pomoci i mimo Brno. Jezdíme po celé Jižní Moravě.

Poskytujeme profesionální zámečnické služby v Brně a okolí.

Zamčené dveře pro nás nejsou žádný problém. Jsme schopni otevřít dveře zabouchnuté, zamčené nebo zaseknuté tím nejšetrnějším a nejrychlejším způsobem. Odemykáme také bezpečnostní dveře značky Adlo, Sherlock, BEDEX, Next atd.. Zaseknout se Vám mohou i hliníkové, plastové nebo dřevěné euro dveře s lištovým zámkem (v tomto případě určitě raději zavolejte zámečnickou pohotovost).

Jako kvalifikovaní zámečníci jsme pravidelně proškolováni na různé mechanické zabezpečovací systémy, proto jsme schopni Vám nabídnout to nejefektivnější zabezpečení bytu nebo domu. Umíme namontovat bezpečnostní prvky všeho druhu, a to bezpečnostní kování, bezpečnostní vložky, ochrané petlice, přídavné zámky, zámky na kliky plastových oken a podobně.

Více informací – Otevírání dveří domů & bytů a Otevírání aut