Autoklíče jsou naší parketou! Specializujeme se na mechanické a elektronické zabezpečení vozidel, kdy provádíme prodej, montáž servis i opravy, a to vše s důrazem na bezpečnost, kvalitu a přiměřenou cenu.

Vyrábíme veškeré autoklíče s imobilizérem i dálkovým ovládáním – provedeme mechanické zhotovení (vyfrézování) zubů klíče a nahrajeme kód čipu z vašeho originálního klíče na nový.

Autoklíče jsou opatřeny imobilizérem přímo v klíči (zabezpečení proti neoprávněnému startu). Zajistíme na počkání jak mechanické zhotovení klíče s čipem, tak jeho funkční nakódování, a to buď přímo z Vašeho klíče, nebo u novějších typů aut s krypto čipy přímo ve voze.

Provádíme opravy autozámků, sjednocovánaní autozámků i vyskládani autozámků na již existující klíč.

Kolik klíčů od auta máte? Standartně byste měli mít dva. Jeden, který běžně používáte a jeden záložní. Pokud jste už o jeden klíč přišli, je poškozený nebo nefunkční, a nebo jste při koupi auta dostali pouze jeden klíč (což není neobvyklé u ojetých vozů), pořiďte si náhradu co nejdříve. Pořízení rezervního autoklíče se nyní může zdát zbytečné, ale je to investice, která se vyplatí. Nečekejte až přijdete o poslední klíč k Vašemu vozu!

Využijte naše profesionální zámečnické služby.

Více informací – Výroba klíčů & autoklíčů